Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vagabond

 

Jag styr mina steg dit som vinden för mig

Med en säck över axeln kan jag locka med dig?

 

Vill du följa på färden utan mening och mål

bara luft under foten ska vi se vad vi tål

 

Undrar vad som finns bakom morgondagens dörr

så ska vi glänta och kika precis som förr.....

 

 

 

 




Fri vers av Christin Lederman VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-23 08:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP