Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hälsning till denna yrkeskategori ! Inspirerad av en "kund" som berättat HUR det INTE fungerar.....(plus egna erfarenheter som anhörig till en annan "kund") ..


Psykoterapeuter - Upp till kamp !

OM jag hade varit psykoterapeut så hade jag varit VANSINNIG av ilska vid det här laget !

Över alla NEDSKÄRNINGAR !

Över alla SJÄLVMORD bland era "kunder" !

Över allt förbannat PILLERTRILLANDE !

Över alla "kunder" som Ni kunde ha hjälpt men inte kunde hjälpa !

Över alla dessa "ZOMBIESAR" som ni tvingats släppa ut i samhället igen, pga bristande resurser !

Så VISA era känslor nu, psykoterapeuter, Det BRINNER inom den Svenska Psykiatrin ! Och snart är det bara ASKAN kvar.........

PS Det här kan gälla ALL personal inom den Svenska Psykiatrin DS

----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-30 12:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Psykiatrin är överskattad.
Psykofarmakaprofeter.
2011-06-30

    Silverstjärna
Man får inte glömma att det finns bra psykoterapeuter som gör allt vad dom kan för att hjälpa till. Psykoterapeuter är också människor, inga trollkarlar. Och jag som anhörig till några personer som får hjälp och stöd vet att dom fått bra hjälp. Men det är även som du säger, tycker att det är fel att piller delas ut hit och dit.



Det finns positiva och negativa aspekter med precis allting.
Det är bra att du bryr dig och är en god medmänniska som vill andra väl :)
2011-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska