Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mathias J. Rindeborn


I nattens ljus med vindens brus

neon som lyser upp i mörkret
kan höra din röst viska
djupa meningar som får mitt hjärta att vissna

lär jag falla i evighets tid
må du gryningen bringa mig liv

känner din närvaro
nalkas bakom

sval andetag vid örat
nattens första pil
träffar sitt offer

liggandes i äng av blommor
sveper dig som täcke över

rosornas doft
snurra som aura gjord av stoft
druvornas sötma rinner från dina läppar

ur ett dröm spel
jag vaknar
stila blick
glädje som saknas

hur länge skall det vara...?
till jag somnar
ögonlocken tynger
sömnig och tiger
drömmar som ej sviker

lär jag träffa dig där
för mig in i din värld
läk kärleksåren

älska mig igenom åren




Fri vers av M.A.J.R
Läst 573 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-07-02 23:44



Bookmark and Share


  Veronic@
De ska vara för evigt vännen :)
2011-08-28

  Matilda Ida Anette
Jag älskar ditt sätt att skriva, som om du långsamt målar en tavla framför mina ögon.
2011-07-15

  Järnkatten
Underbart skrivet, ljuvlig dröm :)...
2011-07-08

  Lena Själsöga Keijser
mycket vacker är denna målning denna dröm
2011-07-07

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Utsökt vacker poesi. =)
2011-07-04

  aol
vacker berörande dikt
2011-07-03

  Ninananonia VIP
Vackert...
din dikt berör...
2011-07-03

    ej medlem längre
Vackert..
2011-07-03
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R