Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har inte glömt...

Jag har inte glömt

Jag har inte begravt

något

Bara gömt det väl

i mitt inre

Kommer ihåg

allt vi hade

Kommer ihåg

dina ord

efter

det vi hade

tog slut.

Ord

som förvandlades

från kärlekspilar

till hugg i mitt inre

Nej

jag har inte glömt

Och nu

efter alla år

du varit borta

Så fortsätter du att hugga

Och lägger dig i mitt liv

Medans jag

äntligen gått vidare

Men dina ord

Gör inte ont längre

För

Dina ord talar inte sanning

Medans

du

Lever kvar i din lögn




Fri vers (Prosapoesi) av Anna Nyman
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-16 08:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman