Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

On the nightshift

Fan vad intressant taket måste vara eftersom jag har legat och stirrat på det så länge, denna sömnlösa natt

Ändå är det inget ovanligt tak

Bara vitt, platt, fyrkantigt och ovanför

Som en samhällelig instutition

Som jag borde revoltera mot

Men den enda revolten jag gör är mot min egen sinnesfrid

Och ligger vaken




Fri vers av micke ahlborg
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-01 01:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

micke ahlborg
micke ahlborg