Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kött och terrakotta

Två arméer
människomassor i mängd
stirrar på varandra

en är klädd i många färger
den andra bara i en
den enas kameror blixtrar i mörkret
den andra har bara tomma nävar
som vapen
den ena av kött och blod
den andra av det
som kött och blod blir till efter lång, lång tid

över eonerna möts deras blickar
seende och oseende
efteråt
står bara en kvar.




Fri vers av yoakimu
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-01 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

yoakimu
yoakimu