Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en vän i knipa


i



du ser in i stjärnhimlen
genom din bubbla

du söker svaren utanför
men bär dem alla inom dig


min vän, du har allt


du har ödet i din hand
jag önskar dig all lycka

det finns många vägar
om du bara vill


min vän, förändra dig


försonas med tillvaron du lever i
för den har du skapat själv

vet att kärlek omger dig
ta emot den


min vän,

skapa dig ett nytt liv
kanske närmare sanningen













Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-02 08:51



Bookmark and Share


  Järnkatten
Bra skriftat, applåder!!
2011-07-02

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Just så!
Bravo!
2011-07-02
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP