Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingår i lyrikstafetten "Öppna Dörrar"


Öppna dörren

.

Det är inte bara att öppna dörren
och bjuda in
ibland måste jag få glänta lite

kanske stänga den igen

för att senare återkomma
och försiktigt
trycka ner handtaget

kanske våga öppna

oavsett vem som står där
hur snäll du än är
så kan det skrämma

kanske behöver jag fatta mod

Så bli inte besviken
det är bara kanske
som jag öppnar idag




Fri vers (Fri form) av Mejja
Läst 737 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2011-07-03 00:07



Bookmark and Share


  karenina VIP
ja, alldeles just så. i detta känner jag så väl igen mig
2011-09-04

  Sonja Sidorow Lapington
så enkelt i sin svårighet.....
2011-07-04

    ej medlem längre
Grattis till placeringen.
2011-07-04

    ej medlem längre
Jag håller med Rebecca, det kan vara bra att skynda långsamt!
2011-07-03

  rebecca d
mycket viktigt att skynda långsamt!
En underbar liten dikt om ett försiktigt "nosande"...
:-)
2011-07-03

    ej medlem längre
Självbevarelsedrift
2011-07-03

  © anakreon VIP
Försiktighet kan också vara
en synonym till omtanke
och varsamhet om livets
möjligheter.
Varm applåd,
Calle
2011-07-03

  Yvonne Eriksdotter
Precis så är det...du satte ord på min...försiktighet...
2011-07-03

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Stiligt!
2011-07-03

  Rasehorn
Mycket bra !
2011-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Mejja