Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att skriva sig genom den gordiska knuten




våldet
alla bekämpar
flår oss

subjektet
ska sträva efter
objektivitet

självförverkligandet
är ett amerikanskt
suicid

vi ska omfamna
alla
som knullkompisar

arbetet
i sig
är lönen

de styrande
känner sig
handfallna

det här ingick
inte
i deras frihetspolitik

människorna
de styr över
är onda

snart
tror vi
på det

och ber i skuld
om en starkare
ledare

det kommer
vi ock
att få

vi kan
sova
lugnt






Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-03 21:47



Bookmark and Share


  Minkki VIP
en ruskig tidsbild, du ser mer - vidare, djupare. Tack att du förmedlar mörker på ditt personliga sätt. Fast det gör ont att läsa är det hälsosamt
2011-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP