Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vågar jag?

Jag känner hur mitt innersta längtar och skriker efter någon att älska och bli älskad av.

Men det tar emot att erkänna, är det verkligen det jag vill och känner.
Eller är det bara ett substitut för något annat, något djupare å mer plågsamt.

Jag vet varken in eller ut,
Vågar jag tillåta mig att älska och bli älskad, eller kommer samma mardröm upprepas all over igen.

Kommer jag vakna av en kvävande känsla och tro att hjärtat ska brista,

Vågar man inte så får man aldrig veta..




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-04 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP