Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt som jag tror vi bara är två som förstår, men är fri att tolkas som man vill.


Kaotiskt inferno

Lugna dig, mitt hjärta,
alla orden är vassa som pilar i min hand ska jag lägga undan tusen vackra blommor.

Du får inte vackla, i min närhet.

Tankarna bakom buskarna blir bara högre,
snart kan jag yttra dem mellan mina läppar men det kommer inte vara lätt, enbart du mitt hjärta kommer förstå dem.

Lyssna på mig när jag säger.

"Tiden har bara varit kortare än det här,
fast vi vet att den kommer svalna och bli till en kall dimma i natten,
istället för det varma inferno som härjar - här.

Vänta mitt hjärta."

Det var så jag sa det: Låt oss bara dansa, dansa tills vi inte orkar mer.




Fri vers av KaosFlickan
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-04 01:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KaosFlickan
KaosFlickan