Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njutnings ilska

Du är inget tomt
skulle inte ha sår
särade min inåt

smekte blomma kött
på knä igen öppen
höjer på tecken sylvass

glider lent ut fukt
igen och igen hugg
frid i minne blank

@




Fri vers av Elina Vacker
Läst 337 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-04 12:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nu skulle jag vilja fylla dikten med lite fler ord för att förstå. Vad betyder "särade min inåt" och "glider lent ut fukt"?
2019-02-18

    ej medlem längre
Mångbottnad, suggestiv och väldigt sinnlig. Gillar starkt
2013-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Elina Vacker
Elina Vacker