Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekko af kærlighed

Livets hjerte åbner sig
i dybet af menneskeligheden.
I ekko af kærlighed
vender drømmene tilbage
og tiden flyver.

Den skabende kilde
i et hav af visioner.

Tusindvis af blade foldes ud
sjæles blomstrende tanker.
I ekko af kærlighed
bringes det bedste tilbage
til manifestation.

Visdommens perler
fra himmelske indre rum.

Hjertelys, bevingede ord
livet giver mening
og kærligheden fuldbyrdes.

Medmenneske med fortidens indsigter
fremtidens lyse drømme
TAK fordi du findes.

Det er NU du modtager
ekko af kærlighed
af det du selv har sendt ud.




Fri vers av Luciann Khan
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-08 09:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket vacker text!
2012-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Luciann Khan
Luciann Khan