Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett slags uppbrott


Slickad sten



Nog gjorde det ont
att skrapa allting rent
remsor gammal hud

hugga minnen bort

du tog kroppens alla ben
sög märgen tom
satte knäet skrev

njöt plågan full

spottet ringlat halt
jag vred mask
när allt försvann

stenen kramar tungt

kniven sjönk i vatten
då röda bubblan sprack
och jag blev vit som snö

bruten vinge flyger nu

@




Fri vers av Elina Vacker
Läst 321 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-07-05 10:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Är det en mänsklig kvinnlig fågel som beskrivs? Hoppas i så fall att Du aldrig återvänder.
2019-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Elina Vacker
Elina Vacker