Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bräcklig farkost

vågen bröt stiltjen
vägde sten
mot vinden

vek av i trots
lytftes mot stjärnor
som aldrig
anat havets makt

bräcklig farkost
krossades
i önskan om
att bli sedd




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-04 21:56



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Längtans smärta.
2011-07-09

  Monika A Mirsch VIP
I första mörka natten sedan midsommar njuter jag av dina dikter - bräcklig farkost står för ett spektrum av viljor, för mig, min ros och vår flugsnapparfamilj som mördades i natt av katten. Fin dikt!
2011-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington