Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardag har sin sociopat.

Oprovocerat meningslöst ultravåld, nyheterna träffar ditt svensson liv som en knytnäve av brinnande metall, rakt in i ditt vardagsrum, din trygga borg, en idyll mitt i Random Sverige, samtidigt som din fru med rinnande näsblod serverat dig kvällsmat och medans du äter suger hon din kuk, en jävla hora som inte kan laga mat och inte fattar nått, men ett kok stryk om dagen är bra för magen, tänkte han och sprutade hennes mun full.

-Svälj och våga inte äckla mig, men kvällens tredje knytnävslag var ett faktum.

-Gå och tvätta dig, du ser ut som om du blivit överkörd av en asfaltsvält, höhö skulle vara jag det.

Usch ännu ett biafraneger barn på teve, flugorna som äter på hans späda bajsbruna kropp, är nästan lika stora som pojken grimascherade han illa, äh vi har nog med skit att städa upp i detta land, fy fan att man betalar skatt för att få se sådan skit och annat löst folk som tär på oss skötsamma medborgare, zigenare och annat pack som gör vad de vill!

Nä tusan nu får hon vara klar!
Det är dags att knulla henne hårt i röven, så hon vet vem som bestämmer, sen rösträtten kom så får man hålla dom hårt vettu, vissa tror ju att dom är likvärdiga oss män haha vilket skämt, så slets hennes trosor sönder likt hennes anus skulle.
Han drog in så mycket snor han bara kunde och spottade på sina grova händer och stora kuk, smetade ihop allt och tryckte in sin ena hand i hennes fitta och sin kuk i hennes anal, hon tjöt och han svarade med att skrika -Nu skulle din mamma ha sett dig din kossa!
Och tömde sig ännu en gång.

-Gumman nu har jag underlättat kvällens toalettbesök för dig, ett tack skulle inte skada din otacksamma hora.

Mannen kände sig sjukligt nöjd och trött, dags för hederligt folk att sova, så man orkar med morgondagens bestyr, och all annan skit, men bara fredag kvar, sen sug och svälj, trevlig helg sa han blinkade med ögat till sin fru på wc där hon satt med blåslaget ansikte, och en svidande diarré.




Fri vers av TobbeTooMuch
Läst 649 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-05 00:12

Författaren TobbeTooMuch gick bort 2018. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TobbeTooMuch
TobbeTooMuch