Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjöjungfrun

Hon ler,
jag ser att hon ler
och jag närmar mig sakta.
Hon är blå
och hennes ögon
utforskar mig grundligt.
Stillsamt,
som den ljuvaste
av sirener.

Jag sträcker ut min hand.
Hon har fjäll.
Hela kroppen hennes
är täckt, av fjäll.
De glittrar i solskenet,
som bryts genom vattenytan
Långt däruppe.

På havsbotten är det lugnt,
och blått.
Allt, vart man än ser,
är blått.

Hon är allt.




Fri vers av Koikoi
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-05 00:31



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbara sjöfungfru
känner igen mig där, seendes denna där
2012-11-08

  Gawain
Måste gilla det här, det handlar ju om allt man kan tycka om på ett sätt man bara måste hänge sig att gilla,,
2011-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Koikoi
Koikoi