Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland blir man lite bitter.


Lögnare per automatik

Alla dessa småsaker
och folk som ljuger per automatik

de skulle gå över lik
för att få veta hur det känns att inte skrika

efter uppmärksamhet
varje vaken sekund

och i min lund
sitter jag och tänker

väntar på något sant
kanske mindre färggrant

men lättare att tro på.




Fri vers (Fri form) av Koikoi
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-26 09:27



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
sanningen finns inom dig
och den lyser, galant

bra skrivet
2013-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Koikoi
Koikoi