Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven utifrån ett infall av frustration. Kanske renslipas senare. Dec -12


Ta plats! Bred ut dig!

Säg inte vad du tycker
säg helst
ingenting

gör aldrig vad du känner för
gör helst
ingenting

sitt där du blir tillsagd
rör dig

aldrig någonsin

...

det går några år




- tala högre!
skrik ut ditt budskap!
ta plats! bred ut dig!

säg vad du tycker!
säg alltid vad du tänker

alltid

gör vad du känner för

se till att alltid
ha
någonting
att göra

tala högre!
skrik ut ditt budskap!
ta plats! bred ut dig!

[...]




Fri vers av Koikoi
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-03 17:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vissa är så upptagna med personförföljelse och att läsa andras kommentarer att de inte hinner med att skriva sin egen poesi.
Jag minns vad Ulf Lundell sade om recensenterna. de är misslyckade rockmusiker.
2012-12-03

  Larz Gustafsson VIP
Tid tar jag mig.

2012-12-03

    ej medlem längre
Folk hinner inte skrika nuförtiden, de har ju adhd i fingrarna medan de skriver ett sms på mobilen, eller en dikt på poeter.se eller kollar vad vännerna på Facebook gör i kanske sitt livs mest spännande ögonblick.
2012-12-03

  Larz Gustafsson VIP
Jag vägrar att anpassa mig.
2012-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Koikoi
Koikoi