Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


Om Fredrik Freddan Reinfeldt hade en favorit bland sällskapsdjuren......

..så BORDE det vara en VIT RÅTTA : Den ser rätt oskyldig ut, men den är listig, blodtörstig av naturen (fast den döljer det väl..) , den är opålitlig (kan rymma om den får chansen), den har ett starkt bett (kan bita sönder det mesta, precis som Freddan mosar sönder socialsystemet..) , den kan sprida sjukdomar ( i alla fall vid fri, "vild" vistelse i samhället , den är (som vild) , ofta förpassad till kloakerna (DIT skickade jag gärna Freddan !) och kan sprida sjukdomar (precis som Freddan sprider sina sjuka lögner...) .......


----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-05 00:51



Bookmark and Share


  poetryGirl
den han älskar mest är Jimmie! ;-)
2011-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska