Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför?

Själv sitter jag i mitt svarta moln,

och håller andan

 för att slippa störa ordningen.

 

Andan släpps stötvis ut

i takt med tankarnas våld

mot mitt sinne.

 

Varför gud?

skriar mitt inre..

blev jag till i ett kaos?

 

Den röde, triumferande tjuter

.. du vill inte längre, du vill inte längre!!!!!!!

 

Varför, åh, GUUUD???

..lät du mig födas,

med arvssynden så  hård?

 

Den svarte, ler så belåtet

... det är gud som bestämmer, det är gud som bestämmer...

 

Varför...

min trötta stämma

viskar fram...

 

Den läckre och vackre träder fram

i ångesten ser jag hans manlighet

.... du är ingen kvinna, du är bara luft....

 

............................................................................................................................................................................




Fri vers av queenia
Läst 260 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-05 20:52



Bookmark and Share


  queenia
Ken:
diktandet speglar inte alltid mig som person. Och angående gudomen. För mig får man tro hur man vill - gud innom eller utom bords... Vi är ju som båtar.... :)


.. men rent generellt är förekomsten av gudomen och satan, i konsten och lyriken, väldigt frekvent symboliserande det goda och det onda.

Queenia
2011-07-06

  sangel
Ett fång rosor för din starkt berörande poesi. Och ett fång kramar till dig.
2011-07-05

    Ken Cassel
Queenia!
Släpp det där med Gud!
Guden som finns, finns där inom dig!
Det gäller bara att du lockar fram den, då du i ditt innersta kan se och förstå vad som är rätt eller fel
För med Guden inom dig istället för utanför så får du helt klart ett mycket starkare självförtroende
Och då du ser mycket klarare på saker och ting

Kramar i massor!

Ken
2011-07-05
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia