Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjöbjörken

 

 

åror föll ur

händer

 

 

 

knäpper sig samman

 

 

 

vid stranden växer pilträd av åror

 

orden

 

 

orden är

förenade med alla hav

 

för

enade

 

 

så säger

sjöbjörken

 

 

 

dyker in i

 

enande

för

 

 

och de stiger upp ur hav

vattenmantlar gnistrar

 

 

 

 

snäckblad

 

stiger

 

ur

 

 

 

släpper pärlor

 

i

 

 

 

ejderdunsvaras

 

 

röda

näckroskronor




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 253 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-07-06 00:14



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Ljuvligt fint..
2011-07-10

  Ninananonia VIP
:) Vackert säger denna sjöbjörk
2011-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser