Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagjämning

 

 

 

dagjämningen bräcker havet
i sin böjelse för det raffinerade

långt ovanför mitt hjärta står något skrivet
det är en hälsning från mitt förflutna

det att vi känner varandra

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-06 10:32



Bookmark and Share


  anits VIP
Så vackert berörande
2011-07-06

  Ingela Svenson VIP
detta är vackert!
2011-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP