Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarintryck


Frisbeefältet tomt
humlor far bland vitklöverns
tusen huvuden


Som fingeravtryck
på sjön och i lurarna
gitarrvirtuos


Jorden, sommarkväll
solen har stannat och jag
finner axeln








Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 568 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-07-07 13:51



Bookmark and Share


  Sonja Sidorow Lapington
stillhet i sommarnatt med få ord
2011-07-08

  Ingela Svenson VIP
Läsaren stannar till och drar in luft genom näsan, gudomliga sommar!
2011-07-08

  Anna Maris
Vackert. Fin dubbeltydighet i sista versen!
2011-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP