Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vigvattenfontän

 

 

 

 

vigvattenfontän med åskådarskaror
installeras strax i en park nära dig

kom med
kom ut
kom in
kom hem

jag utmanar dig
på en vattenceremoni
i det iskalla innanhavet vid Östersjökusten

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-08 09:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vilken härlig annons
2011-07-08

  anits VIP
ja lite svalka skulle behövas nu
mycket bra skrivet
2011-07-08

  Nanna X
klar och ren som en mineralvattenreklam!
2011-07-08

  stella
Jag är på väg-behöver värkligen lite salvelse...
2011-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP