Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att se längre...


Hexagonalt (2011)


Nu är vi är här
vid fantasins stränder
när mobilen ringer
slutar vågorna att slå

för många val..

för evighet
vi modellerar
en verklighet
vi önskar

leder det någonvart..

jag kom på det
när jag såg ditt mess
att evighet är samma
som jag någonsin har valt

en väg att vandra..

slutligen så förstår jag
att stigen är blind
och fyrkant blir sexkant
på vägen till insikt...




Fri vers av Järnkatten
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-09 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten