Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jäpp, ego och det finns en melodi ;)..


Fåfäng katt (2011)


Tiotusen röda rosor vill jag ge till er
för tiotusen läsningar av mig
tiotusen röda rosor vill jag ge till er
att ni läser mina ord är stort för mig..




Fri vers av Järnkatten
Läst 221 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-07-10 10:15



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Du är värd att läsas min vän .. vackra .. ibland också kluriga tankar... Glad att så många läser det du skriver!
2011-07-12

  Minkki VIP
Det kan ju tänkas ha något att göra med att du är klurig och dina texter ger något? T.ex. Fåfäng (katt) - läste jag först på ett sätt, insåg sedan att du menade ett annat.
Grattis till textflit med välförtjänt läsning!
2011-07-12

  Anna*
Ja, tiotusen röda rosor får du ock av mig
För att du så flitigt läser mig

Det är ett sant nöje att ha dig som skrivarvän =0)
2011-07-12

  stenhur VIP
Det kan aldrig skada
att släppa ut sin svada
För då blir ord och mänskor glada
2011-07-10

    ej medlem längre
Och det blir fler *ler* (oj, ett ofrivilligt rim)
2011-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten