Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inga överraskningar

 

 

 

jaha
det var det

jordklotet snurrar sina sista varv
tidvattnet sveper in över kusternas fronter

 

jaha
nu är det slut

nu vankas aldrig mer frukostbuffé
eller lampsladdstrassel i min tågkupé

 

jaha
det är så det är

livet har inga överraskningar

det städslas av en arbetsgivare
och sparkas vid lågkonjunktur

 

Nationalencyklopedin har inga gränser

den omfattar tes och antites
mellan sina defekta pärmar

 

aldrig
ska jag beklaga mig

det är svagt

 

alltid
ska jag tillbe skogens kronor

de sträcker sig mot mig; där jag fallit

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-07-10 18:32



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
känslan är som att sitta kvar sist på dansgolvet
och bli uttråkad, utan och utslängd...och de börjar
tänka ljusen. tycker om.
2011-07-11

  anits VIP
Mycket bra skrivet
2011-07-11

  Ingela Svenson VIP
Mycket bra, slutet blev dock ett helt anant, kasnke bättre men det ar bra förut också!
2011-07-10

  Ingela Svenson VIP
detta var uppgivneheten som idé! Mycket bra, jag gillar sjukt uppgivna statements!
2011-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP