Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar från en biltur som gör en glad


Fantastiskt är det



Hon gillar
sol
sand
bad och hav

Hon gillar
dans
fart
fest och skratt

Hon gillar
lugn
skog
hemma och mys

Hon gillar
folk
möten
poesi och litteratur

Hon gillar
barn
dammsuga
ordning och reda

Hon gillar
faktiskt mej också




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 406 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-10 21:52



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ja det är fantastisktvackert
en god
tur
2011-07-14

  mare VIP
Vilken tur Du har ;)
2011-07-11

    ej medlem längre
Härligt!
2011-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders