Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kunskapskanalen berättade om vulkanen Tambora i Indonesien, som vid ett utbrott 1815 kan ha dödat 120 000 människor samt orsakade klimatrelaterade katastrofer världen över.


Tambora

Vad lär vi oss av Tambora?
Vad lärde vi oss av livets första dödsfall?
Att livet inte är så viktigt?

Men livet självt tycker förstås att livet är viktigt

Man kopplar ihop teleskop för att få en tydligare bild
och ett revolutionerande nytt perspektiv

Jag skrev en dikt om en blomma,
men det var inte en blomma och inte en dikt,

inte bara




Fri vers av Gunwale VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-11 16:32



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Det var inte Kunskapskanalen utan SVT, förresten. Men jag har sett programmet tidigare - på kunskapskanalen, kanske...?
2011-07-12

  vera gade VIP
inte bara...bara
2011-07-12

  Minkki VIP
rätt och slätt, tycker om dikten
2011-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP