Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur mår du idag?

efter nattens svala luft och isande ord
sitter vi båda där på samma sketna sits

så långt ifrån varandra
men båda så nära till gråt


bara det att du gråter aldrig


enligt dig har jag aldrig skjutit undan en känsla i hela mitt liv
enligt mig ser du knappt hälften



luften blir sval och jag kan inte tänka mer
min stad känns tom och ödelagd



jag bara undrar
hur mår du idag?







Fri vers av fångad
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-11 21:27



Bookmark and Share


    Silverstjärna
enligt dig har jag aldrig skjutit undan en känsla i hela mitt liv
enligt mig ser du knappt hälften - Så fint skrivet!
2011-07-12
  > Nästa text
< Föregående

fångad
fångad