Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ajax citron



lukten av nyskurat golv fyller min näsa
mellan slagen av panik och ren eufori

ännu en dag av mitt liv har passerat
och jag har spenderat den med ajax citron

sönderbitna nymålade naglar, disk i högar
tårar som bränner bakom ögonen


inte ett samtal har besvarats


det enda jag vill just nu
är att citrondoften inte ska försvinna









Fri vers av fångad
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-12 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fångad
fångad