Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

äntligen

en skön känsla infinner sig
himlen lyser starkt rosa och orange
luften känns frisk
alla onda ting försvinner

nyborstade tänder
städat och fint
räkningar betalda
samtalet man väntat på kom tillslut

ett ord beskriver det hela

äntligen




Fri vers av fångad
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-14 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fångad
fångad