Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattugglor

vardagspoet, kan man säga så?
dagligdiktare, tankar-blir-till-ordskrivare?

vad kallar man sig själv?


kommer jag bli duglig först när jag dör?


jag har inga storverk direkt
bara tankar som lätt växer sig stora




Fri vers av fångad
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-14 23:42



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
'poet' duger la bra:)
2011-07-15
  > Nästa text
< Föregående

fångad
fångad