Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradisets portar.

Automatiserade dörrar.
Fastnat
i livets snurra.




Fri vers av Per Blomqvist
Läst 356 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-12 07:01



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Grymt tänkt!
2011-07-12

  walborg
Intressant innehåll med så få ord.
2011-07-12

  cilax VIP
poetisk variant på ekorrhjul? Vackert
2011-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Per Blomqvist
Per Blomqvist