Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett par veckor...;?


Poet på vift (2011)


Semester behöver jag
även som poet
släppa alla prestationer
bara så ni vet

att nu stänger jag
en liten liten stund
Kanhända får jag återfall
för ni och orden bildar grund

men vilan den behövs den med
för att skapa nytt igen
jag finns där i min smedja
för andra verk, under stängningen.




Bunden vers av Järnkatten
Läst 140 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-12 19:31



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
När du åter kommer, fylld med kraft, för att hamra på ordets städ, skall jag finnas här och lystra till dina nya alster, tills dess njuter jag av det du har lämnat kvar från förr.
2011-07-14

  Anna*
Och jag som var så säker på att jag hade skrivit en hälsning till denna ... hmmmm

Du är välkommen tillbaka när du tagit din ledighet och fyllt på dina reserver!

Njut av ☼ och ledighet!
2011-07-12

    Yarissa
Ha en skön semester!
Ser fram emot nya alster så småningom.
2011-07-12

  La Magnólia VIP
Njut av dagarna .. men jag misstänker att tankarna fortsätter att forma nya tankar ..*ler*...
2011-07-12

  Linda CH VIP
Härligt med lite ledighet! Ladda inför en inspirationsrik höst. Kram!
2011-07-12

    ej medlem längre
Ha det bra. Ser fram mot nytändningen
2011-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten