Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till DIG <3




Rosafluffiga sockervaddsmoln

Nu blir det rosafluggiga sockervaddsmoln här igen, varning utfärdas till den som inte känner sig manad att ta in mina kärleksdoftande ord.
Jag känner mig välsignad, oerhört och galet välsignad! Kan tänka mig att mina känslor liknar de i reklamen för Triss, plötsligt så händer det!
Det fungerar verkligen så, plötsligt händer det i sanning.

Mina tankar reser på drömliknade utflykter och jag finner ofta mig själv fånigt småleende. Känslan är klichéartat men ändå så sann.
Jag återkommer gång på gång till samma fråga. Hur kunde jag ha en sådan tur? Vad har jag gjort för att förtjäna detta?
Det finns endast ett svar på den frågan, jag lever och är och vi förtjänar alla kärlek!

Du finns här nu, underbar och vacker. En skön förening av lugn och hetta.
Ingen kan som dig min älskling, ta mig med på hisnande resor. Du smeker mitt sinne, min själ och min längtande kropp. Hjärtat kan bara stämma in i jubelropen. Så jag känner mig välsignad, i sanning.

När jag blundar kan jag känna doften av dig, förnimmelsen av dina smekande händer skapar rysningar på min hud.
Mina andetag stavar ditt namn min älskade.
Vägen synes tydlig och klar, din själ har fattats mig mitt hjärta. Jag är hel.

Aldrig har dagar och nätter tett sig mer meningsfulla, varje steg jag tar leder närmare dig. Min viktigaste tanke skapas med lätthet. Alla mina dagar vill jag tillbringa med att ge dig lycka, med att skapa trygghet i ditt vackra hjärta och att smeka lusten fram i din kropp. Med dig är jag underbar, levande och aldrig tidigare min älskling har det varit så enkelt att andas.

Tack för att du finns, för att jag får dela ditt varma kärleksfulla hjärta och för att du smeker mig het och lycklig...tack älskade man för att du är min...

 




Fri vers av sulimaa
Läst 593 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-07-13 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa