Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

anamnes

 

 

 

här är vattnet grönt och jag indolent -

lutar mig mot björken med ett strå i munnen
som vore jag omslagsflicka för årstiden

härifrån sett är himmelen
bara ännu en konstruktion
för att hålla människan kvar på jorden

om jag ändå kunde radera anamnesen
jag bär tatuerad i pannan -

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-07-13 23:26



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skrivet, intressant att läsa,
som vanligt när det gäller dig
2011-07-14

  Gunnar Odhner
Spännande dikt i gränslandet mellan frihet och bundenhet.
2011-07-14

  ULJO
Du är som vanligt överraskande i ditt uttryck. Det är alltid glädjande och intressant att läsa dina alster. Återigen en strålande text.
2011-07-13

  cilax VIP
vackert

(somliga lägger på lager av myrra, men det är inget att rekommendera)
2011-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP