Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mikael

 

 

 

natten till torsdagen uppenbarade sig
ärkeängeln Mikael i mitt sovrum

Guds själavägare
Israels beskyddare

vad kunde Han vilja mig?

jo, Han ville berätta
att den hjälpsamme psykopaten
med de vänliga händerna
har en plats reserverad i Himmelriket

ärkeängeln Mikael
har namnsdag 29 september

jag har namnsdag 25 november
då det är Katarina och Katja

Katarina betyder Den Rena

SER jag ren ut?
ser JAG ren ut?
ser jag REN ut?

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-14 10:10



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Så har han nåt att säga då!
2011-07-14

  Nanna X
Mikael is a serious guy. Be proud!
2011-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP