Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek ska inte vara såhär

Rakt upp och ner

letar jag efter svar

Du ger mig inget annat val

än att fylla mig med alla dessa kval

Alla ord jag försökt säga

det finns ingenting kvar att bärga

Jag går nu och du är inte här

När du kommer finns inga broar kvar som bär




Fri vers av Vingaravglas
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-14 10:52



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Ja bara älskar avslutningen på den här dikten.. Den ligger som en smäck i munnen.. "När du kommer finns inga broar kvar som bär"
2011-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Vingaravglas
Vingaravglas