Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helga dag.

Köldnätterna långa?
Så nära
inte många
Får vi nu bära en full midvinter
samla oss i varandras kök,
ana dofter av korinter
Vi vittnade ju något så fint
lägga sig viskande vita över våra landskap
Ett konstverk
måla våra själar så vackert som varje kyrkas klerk
Vi anar att vi kommer få njuta korinter
och bli målade i våra själar
i ett vitt och vackert landskap
Fram till vårfåglarna kvittrar
och alla vårkänslor börjar twittra
Men det lämnas åt nutidens verklighet att viska..





Fri vers av Vingaravglas
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-27 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vingaravglas
Vingaravglas