Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugna rispor.

Öppna eld
Skör som glas
Flammor som flödar
Aska som glöder sin historia
Akta er ni som kan
Och låt oss som hann
Komma undan
Med våra vingar av glas




Fri vers av Vingaravglas
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-29 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vingaravglas
Vingaravglas