Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Viljan av att vilja leva, nuddar drömmar så starkt att viljan blir till verklighet..


Ett tydligt farväl

En virvelvind som kysser mina drömmar, längtan växer sig starkare än någonsin

En långsam promenad genom gränden av minnen, någonstans lurar hoppet

Förtvivlan blandas sakta ihop med den virvelvind av iver att finna det

På något sätt är det så onårbart, så obefintligt långt borta

I gränden försöker jag minnas, men promenaden är lång

Jag blir trött

Jag vill kyssas med virvelvinden på riktigt, jag vill uppnå denna längtan

Dit orkar jag

Min vilja får bära mig, hoppet måste leva till liv

Jag ser ljuset, hoppet lyser så upp som stjärnklar himmel

Kyssarna får liv

Äntligen stannar virvelvinden

Jag kliver av, köper nya guideböcker

Luktar på blommorna, beskådar deras färger

Här är allt så tydligt

Här blir det Ett tydligt farväl




Fri vers av Vingaravglas
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-20 06:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vingaravglas
Vingaravglas