Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns ingenting gott som följer med otrohet, men kan man fördöma kärlek........


Otrohetens altare

Det är helt fantastiskt, vi dansar i en magi av sagor
när vi gnider ömhet mot varann
Det sprudlar skam, det sprudlar vilja, det sprudlar spänning
Händerna följer varje rörelse i ömheten, de
hetsar till hemliga faser, som bara finns i vår saga
Gnyr varje sekund vi stöter ihop
kysser nakna själar och spolar bort all vår skam
för vi finns i sagorna, när vi är med varann
Verkligheten styrs av våra möten, skamen bor
envist i våra hjärtan, men lögner och svek får
den att försvinna, ännu mer måste vi ses
för när ömheten mellan varandra uppstår
så dansar vi våran egna saga,
i en magi
som vi inte kan glömma

Vi förstår inte att vi skänker verkligheten svek och
förakt,
för vi dansar i vår egna saga

Gissar att ingen vet
men jag är så het
av lust och fägring
att jag gräver ner all min aktning
all min stolthet
Jag blir till en nolla, till ingenting

Verkligheten våldtog vår saga,
den blev till
en illusion, ett nattsvart hål

Nu bor här en skam jag aldrig förlorar,
över den kärlek
jag förlorade djupt,
för den sagan jag inte kunde låta bli att leva




Fri vers (Fri form) av Vingaravglas
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-11 13:46



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten
Precis, Larz!

och något djuriskt.

Från mitt arkiv:
Our sex is fine,
but when I gaze
at your serious face,
realize that we are not mine.
2022-03-12

  Larz Gustafsson VIP
Otrohet är inte kärlek.
2022-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Vingaravglas
Vingaravglas