Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svag kärlek andas min verklighet

Det är sant
lögnerna får mig att leva
Jag andas din kärlek
kan inte ta mig upp
Och grubblen fattar tag om min ensamma själ
min verklighet är allt annat än rosaskär
Men jag lovar dig, att en dag
ska jag få allt det där du aldrig
gett mig här
I en annan värld
av en helt annan atmosfär




Fri vers av Vingaravglas
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-14 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vingaravglas
Vingaravglas