Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget mer

Likt fyren till sjöss
lyser din frånvaro
vid mörkrets höst

Till vinterns nederbörd
lyser hoppet om en
friskare skörd

Vid vårens insprång,
kvittrar sura melodier
om varmare fång

När solens ankomst lyser
likt ledstjärnan i skyn
talas det om brända fält
nere i byn

Jag reser mig upp, och
följer min ledstjärna bort
Blinkar, ler,
nu äntligen
jag verkligheten ser




Fri vers av Vingaravglas
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-14 11:52



Bookmark and Share


    Silverstjärna
Åh.


När solens ankomst lyser
likt ledstjärnan i skyn
talas det om brända fält
nere i byn -

förtjusande.
2011-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Vingaravglas
Vingaravglas