Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klassfoto


Gammalt klassfoto
späda tösen till vänster
fröken




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-15 14:50



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
ibland kan ett klassfoto
kännas mera som ett kass foto
min fröken i nian var vuxen
nog att ändå se ung ut i nian
2011-07-29

    BetweenTheLines
jo,saker å ting blir inte längre det som tycktes,å man inser att ens auktoriteter bara var kids..
2011-07-18

    ej medlem längre
Med åldern blir perspektivet ett annat ...
2011-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP