Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör ont, men jag vill..

Det gör ont, men jag vill..
Jag kan inte hålla mig ifrån dig.
Du är mitt begär, min inre önskan.
Jag stannar oavsett vad du säger.
Där i bakgrunden finns jag, alltid nära.
Så länge du vet om att jag finns till..

Hjärtat är delat, det vet ej vad det vill.
Jag har väntat på någon som du,
men för dig passar det inte just nu.
Hjärtat vill vänta men sinnet vill gå,
tala om för mig hur gör jag då.

Det är farligt detta spel,
kanske inte för dig men för mig.
Jag vet inte hur länge jag står ut,
men jag vill vänta så kanske du blir min tillslut.

Hjärtat bankar och sinnet fylls med tankar,
min värld vänds uppochner och du står på avstånd och bara ler...




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-15 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP