Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barnbarnsbarnen går på barnkalas

 

 

 

Barnbarnsbarnen går på barnkalas
medan byggmästaren svär över eländet
han tvingas renovera efteråt.

Det är jordens undergång på Hedlanda Gård.
Den före detta boxaren går utanför repet
med ett åsneföl i famnen.

Och vad ska vi kalla det?
Kanske Britta eller Sven?

Eller så försjunker vi i minnen.

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-07-16 14:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bullerbyn?

Ja, barnbarn är verkligen en underbar företeelse. Får en att leva upp lite extra. Mycket t o m.
2011-07-29

  stella
I just love it! :))) så surrealistiskt härligt....åsnefölet är pricken!
2011-07-16

  Gunnar Hilén VIP
Du är en värld....och en till.
2011-07-16

  Ingela Svenson VIP
en så märklig text, förundrad läser jag om boxaren och åsnefölet, helst underbart!
2011-07-16

  Börje Larsson
Underbart!
2011-07-16

  cilax VIP
Jag blir bara så tagen av denna dikt
2011-07-16

    ej medlem längre
skruv skruvade skruvat

med inlevelse
2011-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP