Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeter.se-server-Haiku


Kvicksilvret stiger
Tanken är så otålig

Servern svarar slött...




Bunden vers (Haiku) av Almagrundet
Läst 437 gånger
Publicerad 2006-01-02 21:54



Bookmark and Share


  Cris
Det var så sant som det var sagt. Irriterande ibalnd men, ja ja..
2006-01-03

  Thirre
Skönt att höra att ni också har problem, men trist för oss!
2006-01-02

    ej medlem längre
:) jäpp
2006-01-02

  Daniel_78 VIP
hack hack hack hack hack
hack hack hack hack hack hack hack
hack hack hack hack hack
2006-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet